Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" već od 4,99 evra

Letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" već od 4,99 evra

ilustracija (foto: Fly from Niš)

Sa aerodroma „Konstantin Veliki“ putnici iz Niša se mogu leteti na 10 destinacija širom Evrope zahvaljujući letovima Wizz Air-a, Ryaniar-a, SWISS-a, a uskoro i Germania Flug-a, po izuzetno povoljnim cenama.

Trenutno najjeftini letovi koje nudi niskotarifni avio-prevoznik Ryanair do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze se kreću po ceni već od 4,99 evra. Ukoliko planirate da letite do Bratislave ili Berlina najjeftinije karte možete naći po ceni od 9,99 evra, dok će Vas let do Milana odnosno aerodroma Bergamo koštati po ceni od 12,99 evra.

Wizz Air koji takođe redovno leti sa aerodroma „Konstantin Veliki“ nudi izuzetno povoljne cene avio-karata već od 1199 dinara i to ka Ajndhovenu i Memingenu. Najjeftinije karte do Dortmunda i Malmea se kreću po ceni već od 1799 dinara odnosno do Bazela već od 2399 dinara.

Inače karte možete kupiti preko sajta Ryanair-a i Wizz Air-a ili preko ovlašćenih agencija za prodaju avio karata u Nišu i širom Srbije. 

Do Ciriha već od 44 evra 

Niš je pre 2 nedelje posle 8 godina ponovo povezan sa Cirihom , petkom i nedeljom, zahvaljujući letovima švajcarskog nacionalnog avio-prevozinika SWISS. Ovo inače nije jedina avio-kompanija(Germania Flug od 23.juna) koja će leteti iz Niša i koja će takođe putnicima nuditi pristupačne cene karata.

Za let SWISS-om iz Niša do Ciriha cena karte se može naći po ceni već od 44 evra. SWISS svojim putnicima nudi tako pristupačne cene po modelu niskotrifnih avio-kompanija koja uključuje samo ručni prtljag do 8kg. Ukoliko ste se ipak odlučili za standardnu varijantu koja je praksa u većini nacionalnih avio-kompanija koja uključuje jedan ručni prtljag, jednu putnu termu i rezervisanje sedišta ta varijanta će vas koštati dodatno 20-tak evra. Postoji i Flex varijanta koja je dostupna po dodatnoj ceni od 50-tak evra. Naravno na letovima SWISS-a dostupna je i biznis klasa.

Nacionalna avio-kompanija Švajcarske je deo Lufthansa grupe. Miles&More program takođe je još jedna povoljnost koja Vam omogućuje da skupljate milje na letovima Swiss-a i drugih Star Alliance partnera(širom sveta), pa ako ste do sada koristili taj program možete kupiti kartu i po dosta nižoj ceni.

SWISS po povoljnim cenama nudi i široku mogućnost kada je reč o povezivanju preko ciriškog aerodroma ka svetu. Više o tome možete pročitati ovde.

Sa druge strane druga švajcarska avio-kompanija svojim putnicima nudi karte po ceni već od 63 evra (68 CHF), bilo da letite iz Niša ili iz Ciriha. Za razliku od niskotarifnih kompanija, Ryanair i Wizz Air, putnicima ova švajcarska avio-kompanija uokviru svoje osnovne(basic) tarife nudi i obrok u avionu kao i besplatan prtljag do 20kg. Više o drugim tarifama koje nudi ova kompanija možete pročitati ovde.

Inače da podsetimo da će švajcarska Germania svakog ponedeljka i petka(od 23.juna).

Karte možete kupiti preko sajtova swiss.com ili germania.ch ili širom Srbije kod turističkih agencija koje su ovlašćenje za prodaju avio-karata.

 
*cenovni pregled rađen na današnji dan (17.04.2017.)

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: Letovi sa aerodroma „Konstantin Veliki“ već od 4,99 evra / Fly from Niš