Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Neophodno je da se i ostali gradovi regiona uključe oko razvoja aerodroma

Neophodno je da se i ostali gradovi regiona uključe oko razvoja aerodroma

ilustracija (foto arhiva FFN)

Govoreći oko daljeg razvoja aerodroma kao potencijala ne samo Niša već i celog regiona jugoistočne Srbije, gradonačelnik Niša Darko Bulatović najavio da će se u tom pravcu razgovarati kako bi se i ostali gradovi i opštine uključile i svojim sredstvima pomogle razvoj infrastrukture niške vazdušne luke.

Bulatović je rekao da Niš zaslužuje da bude centar jugoistočne Srbije, i da je pokretanje linija Wizz Air-a kao i uskoro Ryanair-a iz Niša mali korak za budućnost koja dolazi.

– Potrudiću se da što pre se sastanemo svi iz ovog regiona i da se i njima predoči da je to(aerodrom Niš) njihov interes i interes njihovih građana, kako bi se izborili zajedno da živimo dostojanstvenije. Potrudićemo se da naša zajednička aktivnost da rezultat. – istakao je gradonačelnik

Gradonačelnik najavio je da bi uskoro privredna delegacijacija Niša kao i lokalni mediji mogli da posete neke od destinacija koje se nude sa aerodroma „Konstantin Veliki“ kako bi se ostvarila privredna i kulturna saradnja između ovog regiona sa regionima tih gradova u Evropi.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: Neophodno je da se i ostali gradovi regiona uključe oko razvoja aerodroma / Fly from Niš