Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Od sada kupite Vašu transfer kartu od kuće

Od sada kupite Vašu transfer kartu od kuće

Lakši, jeftiniji i udobniji prevoz od/do Aerodroma Niš
(foto: transfer-airport-nis.com)

Transfer agent aerodroma „Konstantin Veliki“ uveo je novi vid kupovine karata za transfere koje radi sa ili do niške vazdušne luke u vidu kartičnog plaćanja preko njihovog sajta.

Kako ističu u firmi „Transfer Airport Niš“, kartično plaćanje omogućiće sadašnjim i budućim korisnicima transfer usluga jednostavniju proceduru izdavanja karte i to od kuće. Ovo će naročito biti korisno ljudima iz dijaspore i stranim turistima.

Sve što treba da uradite je da odete na njihov sajt, www.transfer-airport-nis.com, i kupite kartu za datum i destinaciju do koje želite da idete i odštapate je na Vašem kućnom štampaču. Za dodatna pitanja i infomacije možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža(facebook, twitter, instagram), kao i putem e-mail office@transfer-airport-nis.com . Recite da ste tekst videli na portalu „FLY FROM NIS„.

ilustracija(foto: FB TransferAirportNiš)

U saradnji sa poznatom bankom moguće je plaćanje izvršiti preko svih kartica (Visa, Visa Electron, Mastercard i Maestrocard).

Inače cena karte u jednom pravcu već od 910 dinara (7,34€) koliko će Vas koštati put od ili do Jagodine odnosno 1290 dinara (10,40€) od ili do Beograda

Podsećamo Vas da ovaj „Transfer Airport Niš“ nudi 10% popusta za sve aktivne studente upisane u školsku godinu 2016/2017 .

Tekst: A.P.
Fly from Niš
***PROMO TEKST***


Detaljnije: Od sada kupite Vašu transfer kartu od kuće / Fly from Niš