Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Promocija Niša na Sajmu u Berlinu

Promocija Niša na Sajmu u Berlinu

TON prezentovao potencijele Niša na Sajmu u Berlinu
(foto: FB Turistička organizacija Niš)

Prošle nedelje na međunarodnom Sajmu turizma u Berlinu, u okviru štanda Turističke organizacije Srbije, Turistička organizacija Niš(TON) prezentovala je turističku ponudu našeg grada potencijalnim turistima iz ovog nemačkog grada do kojeg postoje direktni letovi zahvaljujući Ryanair-u.

Kako ističu iz TON-a naš grad postaje sve interesatnija destinacija turistima iz Evrope pa i iz Berlina do kojeg niskotarifni avio-prevoznik Ryanair leti dva puta nedeljno, četvtkom i nedeljom.

(foto: FB Turistička organizacija Niš)

– Turistička organizacija predstavila je posetiocima turističku ponudu Niša: kulturno-istorijsko nasleđe, interesantne i jedinstvene spomenike, fantanstične mogućnosti za aktivan odmor u prirodi i bavljenje ekstremnim sportovima , ali i bogatu gastronomsku ponudu , manifestacije i provod u niškim klubovima i kafanama. – ističu u ovoj organizaciji

Međunarodni Sajam turizma u Berlinu(ITB) je jedan od najvećih i najznačajnih sajmova iz oblasti turizma u Evropi. Održava se na velikom prostoru  na  kome svoju ponudu prezentuje više od 10.000 izlagača iz 180 zemalja.

Podsetimo da je TON grad Niš potencijalnim turistima prestavio ranije ove godine i na međunarodnim sajmovima u Bratislavi, Ljubljani i Beogradu. Inače TON će 18.put za redom organizovati međunarodni Sajam turizma u hali „Čair“ od 30.marta do 1.aprila na kome će svoju ponudu građanima Niša i okoline predstaviti razni izlagači.

Tekst: A.P.
Fly from Niš / Turistička organizacija Niš


Detaljnije: Promocija Niša na Sajmu u Berlinu / Fly from Niš