Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » SWISS-om tokom septembra do Ciriha i nazad već od 92 evra

SWISS-om tokom septembra do Ciriha i nazad već od 92 evra

(foto: Fly from Niš)

Švajcarski nacionalni avio-prevoznik SWISS nudi po veoma povoljnim cenama tokom septembra avio-karte iz Niša ka Cirihu. Do Ciriha iz Niša možete leteti po ceni već od 37 evra.

Za povratni let na relaciji Niš – Cirih – Niš kartu možete naći po ceni već od 92 evra. SWISS svojim putnicima nudi tako pristupačne cene po modelu niskotrifnih avio-kompanija koja uključuje samo ručni prtljag do 8kg. Ukoliko ste se ipak odlučili za standardnu varijantu koja je praksa u većini nacionalnih avio-kompanija koja uključuje jedan ručni prtljag, jednu putnu termu i rezervisanje sedišta ta varijanta će vas koštati dodatno 20-tak evra. Postoji i Flex varijanta koja je dostupna po dodatnoj ceni od 50-tak evra. Naravno na letovima SWISS-a dostupna je i biznis klasa gde se cena karte kreće već od 159 evra u jednom smeru.

Nacionalna avio-kompanija Švajcarske je deo Lufthansa grupe. Miles&More program takođe je još jedna povoljnost koja Vam omogućuje da skupljate milje na letovima Swiss-a i drugih Star Alliance partnera(širom sveta), pa ako ste do sada koristili taj program možete kupiti kartu i po dosta nižoj ceni.

SWISS po povoljnim cenama nudi i široku mogućnost kada je reč o povezivanju preko ciriškog aerodroma ka svetu. Više o tome možete pročitati ovde.

Podsećamo Vas da SWISS leti svakog petka i nedelje i da će leteti i tokom zimskog reda letenja, a opširnije o tome možete se informisati ovde.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: SWISS-om tokom septembra do Ciriha i nazad već od 92 evra / Fly from Niš