Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » SWISS prezentuje Niš i u svom časopisu

SWISS prezentuje Niš i u svom časopisu

(isečak iz časopisa SWISS, foto:V.Đ.)

Švajcarski nacionalni avio-prevoznik SWISS nastavlja da promoviše Niš kao svoju novu destinaciju i u svom inflight časopisu do koje će za nešto manje od dve nedelje pokrenuti prve letove i to posle 2009.godine kada je JAT poslednji put povezivao aerodrom „Konstantin Veliki“ sa Cirihom.

Pod naslovom „Prastara kapija između istoka i zapada“ SWISS svoje čitaoce uvodi u članak o Nišu. Opisujući ga kao treći grad po veličini u Srbiji, koji obiluje istorijskim znamenitostima, Niš je jedan zanimljiv grad koji ima dosta kafića, restorana i pabova.

SWISS preporučuje da se kada nađete u najvećem gradu na jugu Srbije obiđete Tvrđavu, Ćele Kulu, Kazadžijsko sokače, kafane, a i da doživite jedinstveni noćni život bilo da volite trubaće ili urbanu muziku.

Ovaj prevoznik je promovisao Niš i na tv ekranima u avionu.

Podsetimo da će prvi avion SWISS-a iz Ciriha sleteti u Niš 2.aprila. Ovaj avio-prevoznik će inače sa niškog aerodroma leteti svakog petka i nedelje. Cena karte iz Niša dostupna je po ceni već od 37 evra. SWISS takođe pruža mogućnost konekcija preko Ciriha ka više destinacija širom Evrope i sveta.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: SWISS prezentuje Niš i u svom časopisu / Fly from Niš