Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Tačno 23 dana do pokretanje prve linije Germania Flug do Ciriha

Tačno 23 dana do pokretanje prve linije Germania Flug do Ciriha

ilustracija (foto: flygermania.com)

Švajcarski avio-prevoznik Germania Flug će za nešto manje od mesec dana pokrenuti svoju prvu liniju iz Niša i to ka Cirihu. Avioni ove avio-kompanije leteće svakog ponedeljka i petka iz Niša.

(foto: Germania Flug)

Nedavno je za vazduhoplovni portal Aviatica.rs i „Travel Magazine govorio generalni direktor Germania Flug-a Tobias Somandin, upitan šta ih je to privuklo da upravo pokrenu letove ka Nišu rekao da je to pre svega mnogobrojna dijaspora posebno sa juga Srbije koja živi u Švajcarskoj, ali i njihove analize koje su pokazale da ova linija ima veliki potencijal.

Za razliku od niskotarifnih kompanija, Ryanair i Wizz Air, putnicima ova švajcarska avio-kompanija uokviru svoje osnovne(basic) tarife nudi i obrok u avionu kao i besplatan predati prtljag do 20kg.

Karte po ceni od 68 CHF možete rezervisati preko flygermania.com ili putem njihovog Servisnog centra na +381 (0)18 300 220, kao i kod lokalnih putničkih agencija i odabranih tur-operatera.

Podsetimo inače da će se do Ciriha leteti i tokom zimske sezone do kraja aprila 2018.godine. Germania Flug zadržaće se na dva leta nedeljno, ponedeljak i petak, dok će u pojedinim mesecima kada se zna da je popunjenost nešto slabija leteti samo jednom nedeljno odnosno petkom. Do Ciriha inače sa niškog aerodroma već uveliko leti nacionalni avio-prevoznik Švajcarske, SWISS, svakog petka i nedelje.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: Tačno 23 dana do pokretanje prve linije Germania Flug do Ciriha / Fly from Niš