Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » Unapređeni transfer sa ili do aerodroma Niš već od 9,60 €

Unapređeni transfer sa ili do aerodroma Niš već od 9,60 €

Novo u ponudi mini bus 15+1(foto: transfer-airport-nis.com)

Transfer agent „Transfer Airport Niš“ putnicima sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“ nastavlja da pruža još kvalitetniji i udobniji prevoz sa ili do aerodroma. Šireći svoju mrežu linija na koridoru 10 od Bujanovca(21.5.) do Beograda transfer agent uz veoma pristupačne cene prevoza nudi Vam priliku da na vreme obezbedite svoj prevoz za Vaš let iz Niša.

Transfer agent aerodroma „Konstantin Veliki“ uveo je novi vid kupovine karata za transfere koje radi sa ili do niške vazdušne luke u vidu kartičnog plaćanja preko njihovog sajta. Kako ističu u firmi „Transfer Airport Niš“, kartično plaćanje omogućiće sadašnjim i budućim korisnicima transfer usluga jednostavniju proceduru izdavanja karte i to od kuće. Ovo će naročito biti korisno ljudima iz dijaspore i stranim turistima.

Sve što treba da uradite je da odete na njihov sajt, www.transfer-airport-nis.com, i kupite kartu za datum i destinaciju do koje želite da idete i odštapate je na Vašem kućnom štampaču. U saradnji sa poznatom bankom moguće je plaćanje izvršiti preko svih kartica (Visa, Visa Electron, Mastercard i Maestrocard).

Kako sve više mladih leti avionom iz/do Niša, transfer agent niškog aerodroma odobrava studenski popust od 10%. Popust važi samo uz overeni indeks za školsku 2016/2017.godinu.

U svim svojim vozilima transfer agent je obezbedio svojim putnicima besplatno korištećenje interneta(WiFi). Da Vam put protekne od ili do aerodroma što brže, ljudi ispred „Transfer Airport Niš“ prevoza potrudili su se da Vam obezbede dnevne novine za čitanje, kao i neke od obroka iz njihove ponude po ceni od 3 €.

Njihov slogan je: „Vaš prevoz je naša briga!

(foto: Fly from Niš /Transfer Airport Niš)

Više informacija možete dobiti putem telefona(uključujući i Viber) (+381) 62 741 111, a naravno možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža(facebook, twitter, instagram), kao i putem e-mail office@transfer-airport-nis.com . Recite da ste tekst videli na portalu „FLY FROM NIS„.

„Transfer Airport Niš“ nudi Vam mogućnost transporta i do drugih gradova širom Srbije u vidu usluge „UGOVORENI PREVOZ„. Cena prevoza zavisi od destinacije(kilometraže), ali Vas njihov vozač odvozi i dozovi sa Vaše kućne adrese.

„TRANSFER AIRPORT NIŠ“ PREVOZI PUTNIKE SVAKOG DANA SA SLEDEĆIH LOKACIJA:
  1. BEOGRAD – Ul. Patrijarha Varnave 13/8 – Opština VRAČAR
  2. JAGODINA –  KARGO CENTAR /CNG stanica  – Industrijska zona na auto putu E-75
  3. NIŠ – Aerodrom „Konstantin Veliki“
  4. BUJANOVAC (preko Leskovca, V.Hana i Vranja) od 21.05.2017. svakog petka i nedelje

RED VOŽNJE
MOŽETE POGLEDATI OVDE.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Tekst: A.P.
Fly from Niš

***PROMO TEKST***


Detaljnije: Unapređeni transfer sa ili do aerodroma Niš već od 9,60 € / Fly from Niš