Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Niški aerodrom » [VIDEO] Ryanair uskoro najavljuje nove linije iz Niša

[VIDEO] Ryanair uskoro najavljuje nove linije iz Niša

ilustracija (foto: Fly from Niš)

Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair proslavio je danas 50.000 putnika na svim letovima iz Niša, sa porukom „Hvala Niš“, za proteklih 8 meseci njihovog poslovanja sa niškom aerodromu „Konstantin Veliki“. Iako nije bilo najave novih letova, iz Ryanair-a danas su saopštili da će najviše za mesec dana najaviti nove linije sa aerodroma.

Zamenica direktora marketinga za istočni Mediteran Dimitra Apatsidou rekla je danas da će Ryanair nastaviti sa istim brojem linija i tokom zimske sezone, uz konstataciju da će još više biti pozitivnih vesti u danima koji slede.

– Kao što znate krenuli smo pre 8 meseci. Imamo trenutno 4 linije ka Bratislavi, Berlinu, Diseldorfu i Milanu. Naš cilj za sada je 120.000 putnika na godišnjem nivou. – kaže Apatsidou

(foto: FB Aerodrom Niš Konstantin Veliki)

Iako danas Irski niskotarifni avio-prevoznik nije prezentovao nove destinacije, iz ove avio-kompanije saopštavaju danas da će za najviše mesec dana putnicima iz Niša dati još pozitivnih vesti.

– Za danas nemamo najavu novih letovia, pozivamo Vas da budete strpljivi pošto ćemo verovatno za dve, tri nedelje do mesec dana kada završimo plan novih linija imati dobre vesti za Niš. – rekla je zamenica direktora prodaje i marketinga Ryanair-a za istočni Mediteran

Direktor Turističke organizacije Niš, Uroš Parlić, rekao je danas da oni uveliko rade sa Ryanair-om na promovisanju Niša kao grada na njihovom sajtu, ali i destinacije. On je istakao da očekuje da će se ova vrsta saradnje sa Ryanair-om nastaviti i tokom leta.

Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović izjavio je danas da ga izuzetno radije činjenica što je na letovima Ryanair 49% stranih turista, što govori koliko je to značajno za sam grad i njegovu privredu

– Iako je Ryanair krenuo pre 8 meseci, sa punim brojem linija se krenulo od novembra i možemo reći da je Ryanair radio samo tih 5,5 meseci sa 50.000 prevezenih putnika i 120.000 putnika na godišnjem nivou pokazale su se ispravnim i naše i njihove procene da će putnika biti. –  istakao je Đurđanović

Ryanair povodom 50.000 prevezenih putnika danas je lansirao masovnu rasprodaju karata na svim letovima iz Niša po ceni od 9,99 evra za period putovanja maj-jun koja će da traje do ponedeljka(17.aprila) u ponoć.

Opširnije pogledajte u video prilogu, uz podsećanje da ćemo Vas sutra upoznati sa internom statistikom Ryanair-a vezano za to ko sve i odakle leti na njihovim linija iz/za Niš, kao i to šta nam donosi novi „Uvek može bolje“ program koji se primenjje četvrtu godinu za redom.

Tekst: A.P.
Fly from Niš


Detaljnije: [VIDEO] Ryanair uskoro najavljuje nove linije iz Niša / Fly from Niš