Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Politika » “Da li direktor dečijeg odmarališta “Divljana” ima rezultate iza sebe?”

“Da li direktor dečijeg odmarališta “Divljana” ima rezultate iza sebe?”

<!—->
Šefica odborničke grupe pokreta „Dosta je bilo“ u Skupšini grada Niša Radmila Popović podseća da je Stojanović postavljen za v.d. direktora odmarališta „Divljana“ „bez ikakvog radnog iskustva“. Ona postavlja pitanje „šta ga je to kvalifikovalo za poslednjih godinu dana koliko obaljva ovu funkciju, da postane direktor odmarališta „Divljana““.
„Ova ustanova je prošle godine promenila namenu, sada je centar za izbeglice, finansiranje je preneto na republički nivo i na kancelariju za izbegla i raseljena lica“, kaže Popović.
Ona dodaje da je njena odbornička grupa tražila rezultate rada, sada direktora Stojanovića ali da ih nije dobila od nadležnih. Zbog svega navedenog, Radmila Popović ocenjuje da se i u ovom kao i u mnogobrojnim slučajevima radi o političkom postavljenju, a da se nije gledala kompetentnost i stručnost.  
<!—->
Predsednik odbora za imenovanje Ivan Jovanović tvrdi da Stojanović ispunjava sve zakonske uslove za ovu funkciju. Dodaje da je u obnovu odmarališta uloženo 250 hiljada evra. Ističe i da su njegovim zaslugama zamenjene instalacije, obnovljene kuhinje, deo spavaona.                                    
Govoreći migranatima u “Divljani”, Jovanović kaže da u odmarališu trenutno boravi oko 200 njih, i zaključuje da će se posle njihovog odlaska odmaralište vratiti prvobitnoj nameni.  
Detaljnije: “Da li direktor dečijeg odmarališta “Divljana” ima rezultate iza sebe?” / Politika – Radio City