Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Politika » Palma u SAD-u

Palma u SAD-u

palmaPredsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da je Srbiji veoma važna saradnja sa Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) kao strateškim partnerom, jer države koje ne sarađuju sa SAD nemaju ekonomski napredak i ekonomsku stabilnost.

– Srbija ima ekonomsku stabilnost zato što ima i političku stabilnost poslednjih pet godina. Siguran sam da SAD i nova administracija ovde u Vašingtonu neće, kao što je to bio slučaj ranijih godina, da za sve na prostoru bivše Jugoslavije okrivljuje Srbe i Srbiju – rekao je Marković u Vašingtonu gde će prisustvovati inauguraciji Donalda Trampa.

Marković je započeo zvaničnu posetu Vašingtonu prisustvom na služenju u crkvi Svetog Luke u mestu Potomak, koje je deo Vašingtona i to je jedina srpska crkva u glavnom gradu SAD.

Marković je pozvao Srbe koji žive i rade u SAD da pomažu Srpskoj pravoslavnoj crkvi, jer kako je rekao, crkva je stub porodice i društva.

Predsednica Srpskog instituta u Vašingtonu i funkcioner Republikanske stranke Danijela Sremac rekla je da pokreće inicijativu za bratimljenje Jagodine i mesta Potomak.

Izvor: Blic


Detaljnije: Palma u SAD-u / Politika – Belle Amie