Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Banka hrane za napuštene životinje od sada i u Nišu

Banka hrane za napuštene životinje od sada i u Nišu

Banka hrane za napuštene životinje u Nišu počela je da radi sredinom ovog meseca i već sada nahranila stomačiće niških pasa i mačaka.

Foto: thelabradorsite.com

Pet-šopovi iz Niša mogu od koordinatora akcije da preuzmu plakat Banke hrane i da ga okače u svojim radnjama. Prodavci su dužni da svoje mušterije upute u to na koji način mogu da podrže ovu akciju i da ih pitaju da li žele da, pored hrane za svog ljubimca, u pet-šopu kupe hranu i za napuštene životinje. Hrana koja se na taj način prikupi ostaje u pet-šopu dok ih volonteri Banke hrane za napuštene životinje ne preuzmu i dalje rasporede starateljima napuštenih životinja na različitim lokacijama u Nišu.

Ovo je najlakši mogući način da efektivno pomognete napuštenim životinjama. Organizatori akcije prepoznali su činjenicu da ima mnogo ljudi koji imaju mogućnosti i želje da pomognu napuštenim životinjama ali za to nemaju vremena, pa je ovo sjajna prilika za sve njih.

Nema razloga za sumnju da će vaša donacija završiti na pogrešnom mestu, jer volonteri akcije redovono obaveštavaju Nišlije kome su poklonili njihove donacije.

Ukoliko želite da se informišete u kojim pet-šopoviima u Nišu možete kupiti hranu za napuštene pse i mace to možete učiniti na facebook stranici Banka hrane za napuštene životinje u Nišu.

Izvor: Životinje.rs


Detaljnije: Banka hrane za napuštene životinje od sada i u Nišu / Niške novine