Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Boks spektakl i ove godine u Nišu

Boks spektakl i ove godine u Nišu

Boks spektakl i ove godine u Nišu

Bokserski klub Naissus, Sportski savez Niša i Balkan boxing će ove godine organizovati veče boksa na nišavskom amfiteatru u petak, 30. juna. Ulaz je slobodan, a početak je zakazan za 20 sati.

Na programu će biti mečevi i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a sam spektakl je poseban jer se dešava na nesvakidašnjoj lokaciji za boks, pored Nišave na otvorenom.

“Želimo da vratimo boks u Srbiju. Niš je grad sa velikom tradicijom kada su u pitanju borilački sportovi i prvenstveno boks. Tog dana će Niš imati atmosferu velike boks revije bivše Jugoslavije i to neće biti lokalna manifestacije, najbolji bokseri stižu u Niš, boriće se reprezentativci”, rekao je promoter revije Nenad Borovčanin.

U glavnim borbama večeri boksovaće Nišlija Filip Stanković protiv Aleksandra Kostića iz Surdulice i Nina Stajković iz Niša protiv Marije Šveljo iz Rume.

“Nedavno sam ponela titulu juniorske šampionke Srbije, želim da budem i u seniorskoj konkurenciji, volela bih da se nađem i na Olimpijskim igrama. Ovaj meč će biti dobar početak tog puta”,  rekla je petnaestogodišnja Nina, članica BK Naissus.

Nina Stajković, BK Naissus

Mečevi se boduju na svetskim i evropskim rang listama i svi bokseri su licencirani.

“Ovo je moj prvi meč u profesionalnom boksu, boksujem protiv finaliste prvenstva Srbije. Očekujem pobedu”, rekao je devetnaestogodišnji Filip Stanković, bokser BK Naissus.

Dolazak na NAISSUS BOXING NIGHT 2017 su najavile  brojne legende Ex Yu boksa.

 

The post Boks spektakl i ove godine u Nišu appeared first on Megafon.


Detaljnije: Boks spektakl i ove godine u Nišu / Megafon