Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » DA LI SE ISPLATI: Doček srpske Nove godine Nišlije košta 3.500.000,00 dinara

DA LI SE ISPLATI: Doček srpske Nove godine Nišlije košta 3.500.000,00 dinara

Koncert Marije Šerifović, svirka niškog sastava La Campanella i trubača u ponoć, kao i 3D animacija sa pravoslavnim motivima, koja će biti prikazana na zidu Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene, Opštinu Medijana će koštati nešto više od 3 miliona dinara, prenosi portal ‚‚Južne vesti“.

Od svih stavki, prema informacijama sa Portala javnih nabavki, najskuplji će biti koncert nekadašnje pobednice Evrovizije, koji košta oko 2 miliona dinara. Na tenederu je pobedila upravo PR agencija Marije Šerifović, za šta u Opštini Medijana kažu da je bila najbolja ponuda, prenosi portal ‚‚Južne vesti“.

Što se tiče Marije Šerifović: kompletna oprema, bina, rasveta ozvučenje, veliki LED ekran i njen nastup je 1.972.800 dinara – rekli su u Opštini.

Na tenderu za nastup La Campanelle pobedila je upravo istoimena agencija čiji je vlasnik Nenad Stojiljković, brat frontmena ovog benda.

Agencija “La Campanella”, kažu u Opštini Medijana, dovodi i trubače koji će svirati u ponoć.

Za produkciju 3D animacije angažovana je pančevačka firma “Pro Eduka” i ona će koštati nešto manje od milion dinara.

Animacija će biti prikazana na zidu Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene i vrteće se dvaput u toku večeri – kažu u Medijani.

Pored toga, za vatromet je izdvojeno 400.000 dinara.

Nišlije koje odluče da 13. januara Novu godinu dočekaju na otvorenom, biće posluženi grejanom rakijom, vinom i čajevima, koji će biti besplatni.

Iako je novogodišnji koncert Bijelog dugmeta platilo Društvo privrednika, Grad je organizacija koštala više od 4 miliona dinara, što je skoro pola miliona više od dočeka „Pravoslavne“ Nove godine.

(Južne vesti)


Detaljnije: DA LI SE ISPLATI: Doček srpske Nove godine Nišlije košta 3.500.000,00 dinara / Niške novine