Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Da li ste i vi dobar komšija? Pokažite svojim susedima da mislite na njih

Da li ste i vi dobar komšija? Pokažite svojim susedima da mislite na njih

Povodom Svetskog dana komšija koji se obeležava u 1300 gradova širom Evrope, Mg Mivela podsetila je građane Niša i Kragujevca na značaj negovanja komšijskih odnosa, ali i zdravih navika.

Jedan sasvim običan i miran dan u ova dva velika grada, nakratko su uveselile promoterke Mg Mivela vode koje su ih posetile sa posebnom misijom. Kako bi skrenule pažnju na važnost brige o spostvenom zdravlju i zdravlju dragih ljudi, podstakle su građane da svojim komšijama prirede lepo iznenađenje. Poklanjajući bočicu Mg Mivela vode, građani Niša i Kragujevca pokazali su da brinu o zdravlju svojih suseda jer je upravo ova voda obogaćena dragocenim mineralom magnezijumom koji je neophodan za normalan rad srca, mišića i nervnog sistema. Magnezijum, takođe, pozitivno utiče na smanjenje umora, stresa i povećanje koncentracije.

Iako se Svetski dan komšija obeležava svakog poslednjeg petka u mesecu maju, dobre namere i male znake pažnje možete pokazati svaki dan. Brinite o svom i zdravlju svojih najbližih jer zdrav, raspoložen i odmoran komšija je uvek odlično društvo za jutarnju kafu.

The post Da li ste i vi dobar komšija? Pokažite svojim susedima da mislite na njih appeared first on Niške novine.


Detaljnije: Da li ste i vi dobar komšija? Pokažite svojim susedima da mislite na njih / Niške novine