Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Dani vode u Nišu

Dani vode u Nišu

Počeli su Dani vode u Nišu – prvi Sajam vodovodne i kanalizacione opreme u gradu na Nišavi, što je samo jedan deo manifestacije.

Za posetioce je Hala Čair otvorena od 10 do 18 sati 8. i 9. juna. Na Danima vode u Nišu učestvuje 10 država iz regiona jugoistočne Evrope, a 40 renomiranih domaćih i stranih proizvođača izložilo je vodovodnu i kanalizacionu opremu.

Eksponati su postavljeni i ispred niške Hale Čair gde su  građevinska mehanizacija, specijalna vozila, namenska vozila i multifunkcionalna vozila.

Dane vode otvorili su Stana Božović, državni sekretar u ministarstvu poljoprivrede i generalni direktor JKP Naissus Dejan Andrejević.

Sam događaj podeljen je na dva dela:

Sajam vodovodne i kanalizacione opreme – koji je prilika da se predstave kompanije koje posluju u oblasti proizvodnje opreme za snabdevanje vodom, kanalisanje, prečišćavanje, zaštitu od poplava i erozije, proizvođači uređaja, aparata i instrumenata za kontrolu kvaliteta voda i otpadnih voda. Komparativne prednosti koje nudi ova sajamska  manifestacija predstavljaju priliku za unapređenje biznisa, ostvarenje dobrih komercijalnih rezultata, ali mogu biti značajni i kao komunikaciona spona između poslovnih subjekata, institucija i pojedinaca.

Međunarodna stručna konferencija na temu “Energetska efikasnost u sektoru voda” u kojoj učestvuju predstavnici domaćih i inostranih relevantnih institucija i organizacija. Ova konferencija podržana je od mnogobrojnih međunarodnih institucija, a angažovanjem stručnih udruženja i nacionalnih asocijacija za vode biće zastupljeno blizu 10 država iz regiona jugoistočne Evrope.

 

The post Dani vode u Nišu appeared first on Megafon.


Detaljnije: Dani vode u Nišu / Megafon