Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » I do 13 stepeni niža temperatura za vikend

I do 13 stepeni niža temperatura za vikend

U četvrtak i petak u Nišu maksimalna dnevna temperatura biće i do 20 stepeni. Do naglog pada doći će u subotu, kada se očekuje samo 6 stepeni tokom dana uz kišu, kaže šef Meteorološke stanice u Nišu Zoran Vasiljević.

“Već u petak uveče doći će do naoblačenja sa padavinama. Kiša će prestati da pada u subotu uveče, a u nedelju i narednih dana biće lepo i toplo vreme. Novo zahlađenje se očekuje 3. i 4. marta, ali će tokom sledećeg meseca biti daleko prijatnije nego u februaru”, kaže Vasiljević.

Vreme za Niš i širu okolinu od 16.2.2017. do 15.3.2017.

Meteorološki uslovi uticali su na zdravstveno stanje Nišlija, pa su velike gužve u čekaonicama Doma zdravlja.

“Broj pacijenata je povećan i kod naših psihijatara. Vreme deluje nepovoljno na sve psihijatrijske bolesnike, pa i na mlade, osetljive osobe. Kod njih može da se javi zamor, malaksalost, a vrlo često može da dođe i do kolapsa, ako se ne unosi dovoljno tečnosti ili se preskače obrok”, kaže specijalista opšte medicine dr Dragana Joksimović Stevanović.

I pored prolećnih temperatura, lekari poručuju građanima da se slojevito oblače i ne opuštaju previše, jer, kako kažu, još nismo u potpunosti izašli iz sezone gripa.

 

The post I do 13 stepeni niža temperatura za vikend appeared first on Megafon.


Detaljnije: I do 13 stepeni niža temperatura za vikend / Megafon