Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » “Igrajmo za 16” – Da se nikada ne zaboravi

“Igrajmo za 16” – Da se nikada ne zaboravi

Memorijalni turnir “Igrajmo za 16” organizuje se već 18 godina i posvećen je uspomeni na 16 radnika RTSa koji su poginuli u bombardovanju televizije 23. aprila 1999. godine.

“Od 2013. godine turnir se održava u osam gradova Srbije, a osnovna ideja je da se proširi na ostatak zemlje i da se igra u znak sećanja na sve žrtve bombardovanja”, kaže Dejan Tasić, novinar RTSa.

Najbolji niški tim “Market Ama” u subotu očekuju još dve utakmice i ako pobede, u nedelju će igrati Superfinale u Beogradu.

“Turnir znači celoj ekipi zato što igramo za ljude koji su dali živote za našu zemlju. Prvih godina turnir nije bio ovako veliki i značajan. Sada dolaze sve jači igrači koji treniraju mali fudbal, tako da nam i pobeda mnogo znači”, kaže Ivan Krstić iz tima “Market Ama”

Gradski većnik Branislav Kačar organizovao je prijem za nišku ekipu. Kapitenu tima “Market Ama” uručio je zlatnik sa likom Cara Konstantina i fudbalske lopte, a Grad Niš će, kako je rekao, ekipi obezbediti dresove i organizovati put do Beograda.

 

The post “Igrajmo za 16” – Da se nikada ne zaboravi appeared first on Megafon.


Detaljnije: “Igrajmo za 16” – Da se nikada ne zaboravi / Megafon