Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Igre na vodi u Čairu

Igre na vodi u Čairu

Učenici dvanaest srednjih škola iz Niša takmiče se na čairskom bazenu u šest disciplina: borba gladijatora, bušenje balona, prevoženje i oslobađanje devojke, pronalaženje boca na dnu bazena i poligon. Počele su Igre na vodi – sportski višeboj srednjoškolaca u organizaciji GOMedijana i Sportskog centra Čair u Nišu. Takmičenje je otvorio predsednik GOMedijana, Milan Krstić.

“Najbolja školska ekipa biće nagrađena letovanjem, a ostale tri koje budu finalisti dobiće propusnice za bazen do kraja godine. Pozivamo škole da prate svoje drugove preko našeg sajta, ali i dođu na bazen i bodre ih na licu mesta” – rekao je Krstić.

Škole se takmiče sa po 16 takmičara, a Medijanine Igre na vodi odvijaće se u još tri termina do kraja ovog meseca, 18. aprila (od 11 sati),  22. i 29. aprila (od 11, 14 i 17 časova). Finale takmičenja četiri najbolje škole biće održano u subotu, 13. maja sa početkom u 19 sati. Za sve koji ne budu mogli da dođu na bazen, Medijana je obezbedila live stream na sajtu Opštine. U Igrama na vodi učestvuju četiri niške gimnazije –  Stevan Sremac, Svetozar Marković, 9. maj i Bora Stanković, kao i Prehrambeno-hemijska i Škola mode i lepote, Ugostiteljsko – turistička škola, Trgovinska, Medicinska i Ekonomska, Pravno poslovna i ETŠ Nikola Tesla.


The post Igre na vodi u Čairu appeared first on Megafon.


Detaljnije: Igre na vodi u Čairu / Megafon