Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Koncert za Miljanu!

Koncert za Miljanu!

Koncert za Miljanu!

Udruženje građana Balkanrock iz Niša, u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom, Sportskim udruženjem Tvrđava i FatCat Studiom, organizuje veliki humanitarni koncert pomoći Miljani Ristić Stanković, mladoj mami četvoromesečne bebe Vukašina, kojoj je dijagnostifikovana akutna mijeloblastna leukemija samo par meseci nakon porođaja.

Koncert je zakazan za 20. maj u 20 sati u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini, a nastupiće:  ABS, Bunker, Opposite Way i Dok 7.

Ulaz na koncert je 200 dinara, a ko želi, može i više donirati. Kutija za priloge biće postavljena na ulazu u koncertni prostor.

Iste večeri se održava i manifestacija Noć Muzeja, pa organizatori pozivaju sve da obiđu i rock izložbu koju su pripremili.

Inače, prva faza lečenja Miljane Ristić Stanković, koja uključuje agresivnu hemioterapiju, je započeta u Srbiji. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu.
Spasavanje zivota ove mlade majke u ovom trenutku u potpunosti zavisi od donacija. Iznos od 50.000 evra će biti dovoljan da se pokriju početni medicinski troškovi lečenja i transport, međutim, sa cenom operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu iznos može dostići i sumu od 150.000 evra.

Sve informacije o dinarskim i deviznim računima imate na ovom sajtu.

The post Koncert za Miljanu! appeared first on Megafon.


Detaljnije: Koncert za Miljanu! / Megafon