Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Lančani sudar, zavejani automobili, kod Naisa obustavljen saobraćaj

Lančani sudar, zavejani automobili, kod Naisa obustavljen saobraćaj

U lančanom sudaru, koji se dogodio oko pola deset kod Kazneno-popravnog doma na izlazu iz Niša, učestvovalo više od 30 automobila. Sedamnaestoro povređenih zbrinuto je u Urgentnom centru, a među njima je i šestoro dece.

Od ukupnog broja povređenih, šestoro je dece i 11 odraslih, od toga je 11 stranih državljana, a 5 državljana Republike Srbije.

Od ukupnog broja povređenih, 3 pacijenta su sa težim telesnim povredama, od toga su 2 pacijenta zadržana na Klinici za ortopediju radi daljeg lečenja, dok je 1 pacijent otpušten.

Od ukupnog broja povređene dece, petoro je primljeno na Kliniku za dečiju hirurgiju sa lakim telesnim povredama. Zbog loših vremenskih prilika, svima je ponuđeno bolničko zadržavanje. Roditelji troje dece odbili su hospitalizaciju, dok se za dvoje čeka odgovor roditelja, saopštavaju iz niškog Kliničkog centra.

Zbog problema koje je izazvalo nevreme u Nišu, Štab za vanredne situacije zaseda u 17 sati.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se ranije u petak ujutru, oko 9 sati, na delu auto puta Niš-Beograd, kod isključenja za Prokuplje.

Zbog velikog nevremena na području Nišavskog okruga, na naplatnoj stanici Niš, na državnom putu I A reda broj 1, došlo je do totalne obustave saobraćaja, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Policija i žandarmerija su na terenu.

 

The post Lančani sudar, zavejani automobili, kod Naisa obustavljen saobraćaj appeared first on Megafon.


Detaljnije: Lančani sudar, zavejani automobili, kod Naisa obustavljen saobraćaj / Megafon