Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Letovanje u Grčkoj za 400 osnovaca

Letovanje u Grčkoj za 400 osnovaca

400 učenika četvrtog, petog, šestog i sedmog razreda sa područja GO Medijana putovaće na sedmodnevno letovanje u Grčku u organizaciji ove opštine. Programom letovanja, koje prvi put organizuje jedna niška gradska opština za svoje učenike, obuhvaćeno je deset osnovnih škola sa područja Medijane.

Foto: GO Medijana

Održan je i prvi sastanak predsednika GO Medijana  Milana Krstića sa direktorima škola na ovu temu. Prvi čovek niške opštine naglasio je da bi prednost pri odabiru učenika trebalo da imaju đaci iz socijalno ugroženih porodica ili porodica samohranih roditelja, ali da u obzir treba uzeti i uspeh koji postižu u školi, kao i rezultate na takmičenjima u različitim oblastima.

“Jedan od glavnih kriterijuma kojim bi profesori trebalo da se vode je da ovim letovanjem, uz sve prethodno navedeno, budu obuhvaćena pre svega deca koja do sada nisu imala priliku da borave na moru, ali su svojim radom, zalaganjem i rezultatima to sama zaslužila” – rekao je Krstić.

Uopštini se nadaju da će društveno odgovorne kompanije prepoznati ovu ideju i priključiti se ovoj, ali i budućim akcijama, i omogućiti da one u budućnosti obuhvate veći broj dece.

Osnovci će na letovanje ići u pratnji dva profesora, animatora i kompletan lekarski nadzor. Svaka škola će u smeni imati 40 učenika, po 20 dečaka i 20 devojčica, od kraja juna do kraja avgusta ove godine.

 

The post Letovanje u Grčkoj za 400 osnovaca appeared first on Megafon.


Detaljnije: Letovanje u Grčkoj za 400 osnovaca / Megafon