Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Medijana Balkanrock festival u subotu

Medijana Balkanrock festival u subotu

Medijana Balkanrock festival u subotu

Medijana Balkanrock festival održaće se u subotu, 17.juna, na amfiteatru nišavskog keja. Program počinje u 20.30 sati nastupom prošlogodišnjih pobednika, benda Hejzel.

U takmičarskom delu nastupiće mladi bendovi: Phosgene, Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno dejstvo. Oni su odabrani u konkurenciji od 11 bendova koji su se prijavili za učešće na ovogodišnjem festivalu.

Fank-rok sastav Deca Loših Muzičara nastupiće u revijalnom delu.

Predsednik GO Medijana Milan Krstić sastao se predstavnicima bendova koji će ove godine učestvovati na Medijana Balkanrock festu.

“Želim vam puno uspeha na takmičenju i brojnu publiku koja će vas bodriti, a što je do Gradske opštine Medijana, nagrade za najbolje i pokloni za sve učesnike već su spremni”, rekao je Krstić.

Prijem ovogodišnjih učesnika u GO Medijana, Foto: GO Medijana

Tri prvoplasirana benda, po oceni stručnog žirija i publike, dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju, kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu. Pored kompilacijskog diska, prvoplasirani bend dobiće i snimanje spota, a pored toga, učestvovaće i na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi i dobiće specijalni trofej Medijana Balkanrock festivala – gitaru od matica i šrafova.

Organizatori festivala su Gradska opština Medijana i Udruženje građana “Balkanrock”, a cilj manifestacije je promovisanje rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova.

The post Medijana Balkanrock festival u subotu appeared first on Megafon.


Detaljnije: Medijana Balkanrock festival u subotu / Megafon