Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Mlada Nišlijka niže uspehe

Mlada Nišlijka niže uspehe

Nišlijka Una Dimitrijević osvojila je drugu nagradu na prestižnom međunarodnom  muzičkom takmičenju za mlade pevače  „Eurostar“ ( The Euro Stars International Singer’s Festival) koje se svake godine održava na Malti. U veoma jakoj konkurenciji od preko 100 takmičara u 7 kategorija,  naša dvanaestogodišnja sugrađanka bila je daleko ispred ostalih učesnika. Kao jedina predstavnica Srbije, Una je pevala naslovnu numeru iz poslednjeg filma iz serijala o Džejms Bondu, koju u originalu izvodi Sem Smit, a publika ju je ispratila ovacijama. Inače, učešće na ovako prestižnom festivalu, Uni Dimitrijević je donelo prvo mesto, koje je decembra osvojila na „Riga simfoni“ (Riga symphony) u Letoniji.

Una Dimitrijević

„Mnogo sam zadovoljna što sam učestvovala na festivalu. Ovo je velika čast za mene i dokaz da se trud isplati. Još mi je draže što sam bila jedina predstavnica Srbije i što sam dobila pozive za festivale u Poljskoj i Rumuniji , i za čak 2 u Bugarskoj, u Velikom Trnovu i Varni”,  kaže Una Dimitrijević.

Međunarodni festival „Eurostar“ održava se u La Valeti od 19. do 24. aprila, a cilj organizatora je da predstave i podrže najtalentovanije vokalne umetnike iz čitave Evrope.

The post Mlada Nišlijka niže uspehe appeared first on Megafon.


Detaljnije: Mlada Nišlijka niže uspehe / Megafon