Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Nino Brajović : Ministarstvo će insistirati da se odredi minimum sredstava za projektno sufinansiranje medija, kao i rokovi za raspisivanje lokalnih konkursa!

Nino Brajović : Ministarstvo će insistirati da se odredi minimum sredstava za projektno sufinansiranje medija, kao i rokovi za raspisivanje lokalnih konkursa!

Gradski portal 018 – 12.04.2017 Više 300 učesnika iz 128 lokalnih radio stanica Srbije okupili su 13.ti  RADIO DANI  koje tradicionalno organizuje udruženje  RAB Srbija, trenutno najbrojnije udruženje elektronskih medija u Srbiji. Od 9-11. aprila na Zlatiboru govorilo se o položaju radija, projektnom sufinansiranju, autorskim pravima, ali i načinima kako da radijski program bude što

The post Nino Brajović : Ministarstvo će insistirati da se odredi minimum sredstava za projektno sufinansiranje medija, kao i rokovi za raspisivanje lokalnih konkursa! appeared first on Gradski Portal 018.


Detaljnije: Nino Brajović : Ministarstvo će insistirati da se odredi minimum sredstava za projektno sufinansiranje medija, kao i rokovi za raspisivanje lokalnih konkursa! / Gradski portal 018