Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Nišlijka otišla kod ginekologa i otkrila da ima – „TUMOR PENISA“

Nišlijka otišla kod ginekologa i otkrila da ima – „TUMOR PENISA“

Jedna Nišlijka (ime i prezime poznato redakciji) doživela je neprijatnost pred lekarskom komisijom, koja se grohotom smejala kada su uvideli da joj je izabrani ginekolog u domu zdravlja, umesto šifre za genetska ispitivanja napisao da ima tumor penisa.

Foto: Privatna arhiva

Ona za „Blic“ objašnjava da je ostala šokirana kada je saznala šta je njen ginekolog napisao, pa se na kraju i ona smejala, ali od muke.

– Majka mi je imala karcinom dojke, zbog čega sam odlučila da uradim genetske analize i saznam da li imam predispozicije za to. Već mesecima pokušavam da dobijem uput za genetko ispitivanje u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Međutim, niko u Nišu ne zna da se to radi u Beogradu, pa mi je bilo potrebno vreme da sakupim svu papirologiju i odem pred lekarsku komisiju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje – objašnjava ova Nišlijka.

I kada je napokon uspela da dobije sve, čim je stala pred komisiju, lekari su počeli da umiru od smeha.

– Čim je videla uput, doktorka je počela da se smeje. Rekla mi je da ne može da veruje da je ginekolog napisao da imam karcinom penisa, i da bi bila velika sramota da sa ovakvim uputom odem za Beograd. Zatražila je da se ponovo vratim kod ginekologa i da mu kažem da napiše odgovarajuću šifru – prepričava ona.

Kaže da joj je pao mrak na oči, jer joj je tri nedelje bilo potrebno da dobije taj pečat i sada je ponovo morala da se vraća u dom zdravlja.

– Doktor je ćutke prepravio šifru, ništa nisam htela da mu kažem. Posle ovoga definitivno ću morati da ga promenim – kaže ova žena.

(Izvor: Blic, piše: Sonja Todorović)

The post Nišlijka otišla kod ginekologa i otkrila da ima – „TUMOR PENISA“ appeared first on Niške novine.


Detaljnije: Nišlijka otišla kod ginekologa i otkrila da ima – „TUMOR PENISA“ / Niške novine