Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Novi sajt poklon učenika gimnaziji

Novi sajt poklon učenika gimnaziji

Novi sajt poklon učenika gimnaziji

Učenici četvrte godine informatičkog smera Gimnazije “Bora Stanković” napravili su novi sajt škole, koji je, prema rečima direktorke Ljiljane Zlatanović lepši, pregledniji i funkcionalniji od starog, koji nije menjan celu deceniju.

Tim učenika ove škole proveo je dva meseca na obuci u niškoj firmi “Adver City”, i kao rezultat tog rada nastao je novi sajt.

“Ovakva edukacija pokazala se kao dobar model sticanja praktičnog znanja koje je učenicima neophodno. Zbog toga pozivam i druge firme da ponude svoje iskustvo i obuku učenicima niških škola”, kaže direktorka škole Ljiljana Zlatanović.

Direktor firme “Adver City” Ivan Živanović kaže da je potreba za profilima koji će raditi u IT sektoru ogromna i da je ideja saradnje sa Gimnazijom “Bora Stanković” bila da se učenici u realnom svetu susretnu sa onim čime će se najverovatnije baviti u budućnosti.

“U Nišu ima puno firmi koje se bave IT biznisom. Siguran sam da bi bilo mesta za sve učenike informatičkih ili računarskih smerova za praksu u četvrtoj godini”, kaže Živanović.

 

The post Novi sajt poklon učenika gimnaziji appeared first on Megafon.


Detaljnije: Novi sajt poklon učenika gimnaziji / Megafon