Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Od četvrtka zabranjeno parkiranje u više ulica

Od četvrtka zabranjeno parkiranje u više ulica

Od četvrtka zabranjeno parkiranje u više ulica

Povodom obeležavanja centralne proslave Dana policije, koja će se održati u Nišu u nedelju, 4. juna, po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova, privremeno će biti izmenjen saobraćaj.

JKP „Parking servis“ je saopštilo da će 1. i  2. juna biti zabranjeno parkiranje u Davidovoj ulici, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa Ulicom 7. juli do raskrsnice sa Ulicom Vožda Karađorđa.

U subotu, 3. juna, biće zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa Ulicom 7. juli do raskrsnice sa Ulicom Vožda Karađorđa.

Na Dan policije, 4. juna, biće zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska (na delu od raskrsnice sa Ulicom 7. juli do raskrsnice sa Milentijevom ulicom), Lole Ribara (u celoj dužini), Jeronimova (na delu od raskrsnice sa Mačvanskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Orlovića Pavla), Milentijeva (od raskrsnice sa Mačvanskom do kraja „slepog dela“ pored Oficirskog doma), Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašića (na delu od raskrsnice sa Ulicom Sinđelićev Trg do raskrsnice sa Ulicom Nade Tomić).

Takođe, 4. juna, biće zabranjeno parkiranje u Ulici 7. juli (na delu od raskrsnice sa Ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta), na parkingu sa prilazom iz Ulice 7. juli (parking kod splava) i na parkingu sa prilazom iz Ulice Svetozara Markovića (parking Sinđelićev trg).

Foto: Saša Đorđević

 

 

 

 

 

The post Od četvrtka zabranjeno parkiranje u više ulica appeared first on Megafon.


Detaljnije: Od četvrtka zabranjeno parkiranje u više ulica / Megafon