Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Oluja odložila treće veče Nišvila

Oluja odložila treće veče Nišvila

Oluja odložila treće veče Nišvila

Zbog nevremena koje je tokom večernjih sati pogodilo Niš, treće veče Nišvil jazz festivala nije održano. Olujni udari vetra oštetili su obe bine na Earth/Sky stejdžu. Uprkos naporima organizatora, nijedna od njih nije mogla tehnički da se osposobi za bezbedno odvijanje koncerata.

“Procenjeno je da je pametnije da odložimo koncerte nego da rizikujemo da se konstrukcije uruše i povrede publiku ili muzičare”, kaže Ivan Blagojević direktor Nišvila.

Koncerti najavljeni  za večeras biće održani sutra. Niška publika će ipak uživati u koncertima Toma Harela, Big benda Gverillaz i grupe Visions of a nomad, kao i u već najavljenim koncertima Candy Dulfer, Silent blast, E-Play, Ramba Amadeusa, Tbilisi big band i Very naiss feat. Ivan Kurtić.

Koncert Darka Rundeka pomera se za 18. avgust, za koji će važiti već kupljene ulaznice. Mesto održavanja ostaje nepromenjeno, plato u Tvrđavi.

Svima onima koji nisu iz Niša i koji ne mogu da prisustvuju četvrtoj večeri festivala, organizatori će refundirati troškove karte. Povraćaj novca od sutra u Press centru u Tvrđavi od 13 sati.

The post Oluja odložila treće veče Nišvila appeared first on Megafon.


Detaljnije: Oluja odložila treće veče Nišvila / Megafon