Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Policija ispituje ovaj snimak navodne KRAĐE GLASOVA

Policija ispituje ovaj snimak navodne KRAĐE GLASOVA

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenulo je istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi ubacivanje u kutiju listića koji liče na izborni materijal, kako bi se utvrdilo da li su oni validni.

Policija preduzima sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog slučaja, kao i utvrđivanja da li je reč o pravim glasačkim listićima i ko su osobe koje se mogu čuti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Na pomenutom snimku vide se dvojica ljudi kako ubacuju glasačke listiće, na kojima je zaokružen broj 6, u glasačku kutiju. Na snimku se ne vide lica osoba koje to rade, ali se čuju glasovi, a nije poznato ni gde je snimak nastao.

Muzičar Predrag Gostović dao izjavu povodom snimka na mrežama

Muzičar Predrag Gostović dao je večeras u svojstvu građanina izjavu policiji u vezi snimka navodne krađe glasova, koji je objavio na društvenoj mreži, saznaje Tanjug u MUP-u.

Kako je rečeno, Gostović nije priveden, niti uhapšen, već je prihvatio poziv pripadnika MUP-a da da izjavu u svojstvu građanina.

Snimak na društvenim mrežama, čije poreklo nije poznato, niti gde je snimljen, prikazuje dve osobe, čija se lica ne vide, a koja zaokružuju na listićima broj 6 i ubacuju u kutije poput glasačkih.

MUP je ranije danas saopštio da je, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, pokrenuo istragu o tom slučaju.

VIDEO

(Izvor: Blic)

The post Policija ispituje ovaj snimak navodne KRAĐE GLASOVA appeared first on Niške novine.


Detaljnije: Policija ispituje ovaj snimak navodne KRAĐE GLASOVA / Niške novine