Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Pomoć za Stefana!

Pomoć za Stefana!

Pomoć za Stefana!

Stefan Miladinović

Bezbrižno detnjstvo trogodišnjeg Stefana Miladinovića iz Niša prekinuo je odlazak kod lekara i iznenadno saznanje da se u njegovom telu nalazi izuzetno retka vrsta malignog tumora mekih tkiva.

Stefan je završio sa osmim ciklusom hemioterapije uz pomoć koje se tumor dodatno smanjio, a čime su se ispunili uslovi za operaciju kojom bi trebalo da se tumor potpuno odstrani iz tela, ali za nju i nastavak terapije potrebno je najmanje 150.000 evra. A nema ni mnogo vremena za prikupljanje novca, jer bi trebalo da otputuje u Štutgart, u referentnu ustanovu za lečenje sarkoma kod dece, i to najkasnije 30. maja.

Ljudmila i Stefan

“Prema nekoj našoj proceni, a na osnovu plana lečenja koji smo dobili iz nemačke bolnice, sve bi ukupno trebalo da traje mesec i po do dva. Mi smo ovde, na niškoj Dečijoj hemato-onkologiji proveli skoro 6 meseci do sada. Od novembra meseca. Inače, sveukupan period lečenja ove bolesti  je od 9 do 12 meseci, u zavisnosti od stanja deteta. Ono što nas očekuje u Nemačkoj je operacija, ta druga, gde bi se tumor u potpunosti otklonio, jer sada je operativan; i zračenje – ne znamo koliko i koja će vrsta biti”, kaže Stefanova mama Ljudmila Ristić Miladinović.

Ukoliko želite da pomognete Stefanu možete da 214 pošaljete na broj 3030, čime ćete donirati 200 dinara, ili da izvršite uplatu na ove račune:

Dinarski: 160-458735-10

Devizni: 00-540-0001835.2

IBAN: RS35160005400001835240

The post Pomoć za Stefana! appeared first on Megafon.


Detaljnije: Pomoć za Stefana! / Megafon