Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Poslovi budućnosti u EU info kutku

Poslovi budućnosti u EU info kutku

U okviru Kampanje za mlade, EU info kutak, Deli prostor za kreativno delovanje i E-reciklaža organizuju radionicu ’’Profesije za budućnost“ 4. aprila od 13 sati u EU info kutku u Nišu. Na ovoj radionici će preduzetnici koji se bave modernim, ali kod nas nedovoljno razvijenim zanimanjima, predstaviti svoje proizvode i način poslovanja mladima na interaktivan način.

Gosti-domaćini radionice biće Ana  Blagojević, iz firme „JUGO-IMPEX E.E.R.” d.o.o. – E-reciklaža“  koja se dugo bavi očuvanjem sredine u kojoj živimo i Đorđe Radošević, profesionalni fotograf koji se bavi stock fotografijom i videografijom. Oni će govoriti o svojim preduzetničkim putevima, izazovima, uspesima i odgovarati na pitanja mladih sa kojima će podeliti svoja iskustva i dati korisne savete za uspešno poslovanje.

Ovom prilikom svi posetioci imaće priliku da čuju šta su inkubator centri i kako oni funkcionišu od strane Nenada Stojanovića, direktora Deli prostora za kreativno delovanje koji okuplja preduzetnike iz oblasti kreativnih industrija.

Zainteresovani za radionicu se mogu prijaviti na e-mail officenis@euinfo.rs ili telefonom na broj 018/254 461 do 3. aprila u 19 sati.

The post Poslovi budućnosti u EU info kutku appeared first on Megafon.


Detaljnije: Poslovi budućnosti u EU info kutku / Megafon