Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Povređene devojčice nisu životno ugrožene

Povređene devojčice nisu životno ugrožene

Povređene devojčice nisu životno ugrožene

Pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu M.K. (30), jutros je oko 7 sati, upravljajući vozilom marke pežo na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Nišavske ulice naleteo na četiri devojčice od 12 i 13 godina.

Hranislav Anđelković

„Čuo sam samo udarac u ogradu, a škripa točkova se nije čula zato što je bio klizav kolovoz. Kad je udario u ogradu, on se bočno okrenuo i tako je udario u decu. Deca su odletela i više ih nisam video od vozila. Samo se čulo vrištanje dece. Ja sam, pre nego što sam istrčao iz kioska, pozvao policiju i Hitnu pomoć i dotrčao do njih“, kaže Hranislav Anđelković koji je čitavu scenu video iz kioska u kome radi, prekoputa lica mesta.

dr Anđelka Slavković

„Jedna devojčica je teže povređena, u smislu da ima povredu gornje vilice i izbijena su joj tri zuba i ima prelom nosne kosti. Trenutno je na obradi na Maksilofacijalnoj hirurgiji. Dok ove tri devojčice imaju nešto lakše povrede. Uglavnom su ugruvane, s obzirom da su jednu devojčicu kola udarila, a one su pale sve preko nje“, objašnjava dr Anđelka Slavković, direktorka Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju.

Policija je saopštila da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv policijskog službenika M.K. biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

The post Povređene devojčice nisu životno ugrožene appeared first on Megafon.


Detaljnije: Povređene devojčice nisu životno ugrožene / Megafon