Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Pripreme za proslavu Dana policije u Nišu

Pripreme za proslavu Dana policije u Nišu

Pripreme za proslavu Dana policije u Nišu

Pripadnici policije pripremaju se za centralnu proslavu Dana policije koja je najavljena za 4. jun. Njihove aktivnosti Nišlije mogu svakodnevno videti na gradskim ulicama.

Od četvrtka, 1. juna zabranjeno je parkiranje u više ulica u Nišu, a ujedno se i zatvaraju pojedine centralne ulice.

To je izazvalo i probleme u saobraćaju, pa se Nišlijama savetuje strpljenje. Ipak, iako nestrpljivi, vozači su prilikom ovog defilea policijskih vozila, izlazili iz automobila i fotografisali.

Foto: Jovana Đorđević

Foto: Jovana Đorđević

 

 

 

 


Prenosimo vam i saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova u celini:

“Pripreme za Dan Ministarstva unutrašnjih poslova, koji će ove godine svečano biti obeležen u Nišu, počele su danas na Trgu kralja Milana.

Na centralnoj manifestaciji proslave građani će moći da vide spremnost i obučenost srpske policije u konkretnim akcijama, kao i defile pešačkih formacija i vozila Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministarstvo poziva građane da u nedelju 4. juna u 12 časova dođu na Trg kralja Milana da zajedno sa policijom proslave Dan Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova obeležava se u znak sećanja na 1862. godinu kada je srpska Žandramerija odigrala presudnu ulogu u sukobima sa Turcima kod beogradske Čukur česme, kao i tokom turskog bombardovanja Beograda narednog dana.”

The post Pripreme za proslavu Dana policije u Nišu appeared first on Megafon.


Detaljnije: Pripreme za proslavu Dana policije u Nišu / Megafon