Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Program FU povodom godišnjice Univerziteta

Program FU povodom godišnjice Univerziteta

Program FU povodom godišnjice Univerziteta

Univerzitet u Nišu ove godine obeležava 52 godine uspešnog obrazovnog, naučnog i umetničkog rada. Fakultet umetnosti u Nišu, tim povodom, organozovao je niz koncerata i izložbi.
U utorak 13. juna 2017. godine sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a svečano će biti otvorena izložba “Nagrađeni studenti Departmana za likovne umetnosti 2014 – 2016” na kojoj svoje radove izlažu studenti koji su u periodu od 2014. do 2016. godine nagrađivani godišnjim nagradama Departmana za likovne umetnosti: Lazar Šošević i Danijel Jakimovski u klasi mr Katarine Đorđević, Danica Milosević, Savina Tomanović Kostov i Vesna Dimitrijević u klasi mr Bratislava Bašića, Nina Momčilović u klasi mr Stevana Kitića i Dušan Stanojević u klasi mr Zorana Kostića.

Detaljnije na portalu kultURA!

Mladi i talentovani violončelista Nemanja Stanković, docent na Fakultetu umetnosti u Nišu, kao i gosti – vanredni profesor Ljubinko Lazić – kontrabas, docent Fakulteta umetnosti Nikola Peković – harmonika i Hrvoje Ivović – klavir održaće koncert u okviru obeležavanja godišnjice niškog Univerziteta u sredu 14. juna 2017. sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Na programu su dela Regera, Rosinija, Gubaiduline, Debisija i Vujića, a ulaz na koncert je besplatan.

Detaljnije o koncertu i ovom talentovanom muzičaru na portalu kultURA!

Koncert dua “Timeline”, povodom obeležavanja 52 godine uspešnog obrazovnog, naučnog i umetničkog rada Univerziteta u Nišu, održaće se u četvrtak 15. juna 2017. sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Duo “Timeline” čine eminentni perkusionista i vanredni profesor na Fakultetu umetnosti Boris Bunjac – marimba i flautista Nikola Radan koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Ulaz na koncert je besplatan.

Detaljnije o biografijama članova dua “Timeline” i programu koncerta na portalu kultURA!

The post Program FU povodom godišnjice Univerziteta appeared first on Megafon.


Detaljnije: Program FU povodom godišnjice Univerziteta / Megafon