Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Protest mladih u Nišu

Protest mladih u Nišu

Posle jučerašnjeg okupljanja mladih u centru Niša, nezadovoljnih zbog izbornih rezultata, zakazan je novi protest za danas u 18 sati. Na Fejsbuk iventu piše:

“Nije jedan, i necemo nista resiti na tom jednom protestu. Poenta je da od sutra krene a da se u buducnosti nastavi dok ne prekinemo ono sto nas muci sve, mracna buducnost. U slucaju da dodje do drugog kruga ovaj protest ce da sluzi za 3 miliona ljudi koje nije izaslo. Da im damo do znanja da imaju zasto da izadju u 2i krug i da mozemo nesto da promenimo. Protest nece imati ekipu koja vodi. Ako dodje ozvucenje super ako ne zasto nam treba? U Beogradu je pocela prva bitka u ratu za bolju buducnost. Dodjite i podrzite svoje misljenje i ovde kod nas u Nisu. Vreme je da iskoristimo internet za ono sto ne mozemo nista drugo u ovoj drzavi, a to je organizacija slobodnog glasa i realan osecaj da mozemo nesto da promenimo.”

Inače, Beogradu, Novom Sadu i Nišu pridružilo se još gradova u organizaciji protesta na centralnim trgovima. Komentarišući proteste, Aleksandar Vučić je danas izjavio da je sve u redu dok su protesti mirni.

The post Protest mladih u Nišu appeared first on Megafon.


Detaljnije: Protest mladih u Nišu / Megafon