Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Samsung Galaxy S8 samo što nije

Samsung Galaxy S8 samo što nije

Samsung Galaxy S8 samo što nije. Upoznaćemo ga u februaru ili u aprilu, na MWC 2017 sajmu ili na posebno organizovanom događaju, poput ovog (avgust 2016).

Ali, pošto ne znamo kad će Galaxy S8 stići, pređimo na ono što je procurelo o ovom telefonu. Ovog puta pričamo o dimenzijama telefona, nacrtima i ekskluzivnoj komparaciji, koje je sve GSMArena objavila na svom sajtu.

Poredeći navodne, procurele i nepotvrđene dimenzije Samsung Galaxy S8 telefona, dolazimo do zaključka da su oni jedva veći od Galaxy S7 modela, ali da imaju znatno veće ekrane. Svi vole veće ekrane, nema zbora, zato Samsung to i radi (ako se neko još uvek pita čemu svi ti ogromni displeji). Primetićete da se veći model zove Samsung Galaxy S8 Plus, dok je manji model samo Samsung Galaxy S8. Kao što smo ranije i rekli – edge se izbacuje iz naziva.

Dakle, dimenzije Samsung Galaxy S8 uređaja su 140.14 x 72.20 x 7.30 milimetara i kamera jedva da štrči iz kućišta, a umesto 5.2 inča, koliko je imao S7, novajlija će imati 5.7 inča ekran (što sad ima Galaxy S7 edge). Dimenzije Samsung Galaxy S8 Plus fableta su 152.38 x 78.51 x 7.94 milimetra. Njegova veličina ekrana je neverovatnih 6.3 inča ili u centimetrima 16!

S8 Plus, S8, Samsung Galaxy S8 dimenzije ekranai telefona
Vidimo i da je Samsung odabrao stari microUSB 2.0 port, što je donekle razumljivo, jer je za novi USB Type-C potrebno više mesta u unutrašnjosti telefona.
Sve u svemu – jedva čekamo MWC da vidimo hoćemo li prisustvovati premijeri ovih, pretpostavljamo, neverovatnih telefona! Sve što dalje možemo da vam kažemo jeste da nas pratite – potrudićemo se da budemo na Samsung premijeri slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC 2017 i druge premijere i video klipovima! Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.
(Izvor: Mondo)


Detaljnije: Samsung Galaxy S8 samo što nije / Niške novine