Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Stohiljaditi putnik u 2017. sleteo na niški aerodrom

Stohiljaditi putnik u 2017. sleteo na niški aerodrom

Stohiljaditi putnik u 2017. sleteo na niški aerodrom

Nišlija Ninoslav Milenković dočekan je na aerodromu “Konstantin Veliki” kao stohiljaditi putnik u 2017. godini. Sleteo je iz Dortmunda u Nemačkoj, gde skoro svake nedelje mora da putuje da bi se video sa porodicom koja tamo živi.

Stohiljaditi putnik niškog aerodroma

“Pre uvođenja novih letova iz Niša morao sam da organizujem putovanja iz prestonice ili susednih država, a sada pravo sa aerodroma mogu da produžim na posao”, kaže Ninoslav.

“Ovakvim tempom sigurno će biti ostvaren plan da niškim aerodromom prođe više od 300.000 putnika do kraja 2017. godine”, kaže direktor aerodroma “Konstantin Veliki” Vladica Đurđanović.

Đurđanović kaže da je za prva četiri meseca ove godine sa niškog aerodroma prevezeno 1.450 tona robe, a u planu je bilo da se tokom cele godine preveze 2.500 tona, što će sigurno, kaže, biti premašeno.

Do kraja meseca biće završena sanacija krova na aerodromu, a u 2018. rekonstruisaće se terminalna zgrada i biće prošireni kapaciteti.

“Uvođenje novih linija zavisi od opreme, rekonstrukcije, ljudstva, pa se nadamo da će Vlada i Grad pomoći da se uposli još ljudi”, kaže Đurđanović.

Tokom 2016. godine sa niškog aerodroma letelo je oko 125 hiljada putnika.

 

 

The post Stohiljaditi putnik u 2017. sleteo na niški aerodrom appeared first on Megafon.


Detaljnije: Stohiljaditi putnik u 2017. sleteo na niški aerodrom / Megafon