Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Uhapšen napadač na Jeremićevu aktivistkinju

Uhapšen napadač na Jeremićevu aktivistkinju

ripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S.C. (1983), osumnjičenog da je  danas oko 13 časova, u Nišu, udario aktivistkinju predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, nanevši joj lakše povrede u predelu lica.

Ilustracija, prostorije izbornog štaba Vuka Jeremića u Nišu

Ilustracija, foto: Fejsbuk Vukov tim – Niš, prostorije izbornog štaba Vuka Jeremića u Nišu

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden  Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U Nišu je danas oko 13 časova napadnuta aktivistkinja tima Vuka Jeremića, dok je delila promotivni materijal građanima kojim se najavljuje Jeremićeva izborna konvencija u tom gradu.

Prema informacijama Tima Vuka Jeremića, devojka je povređena u predelu oka i pretpostavlja da joj je pukla arkada.

Tim Vuka Jeremića najoštrije osuđuje svaki vid fizičkog obračuna, posebno u političke svrhe, a naročito nasilje prema ženama i mladima.

Napad u Nišu, napominje se u saopštenju, dogodio se samo dan nakon što smo ministra policije pismom obavestili o svim napadima na aktiviste tima Vuka Jeremića od početka kampanje.

U saopštenju Jeremićev tim poručuje „banditima“ iz SNS da ih se ne plaši i najavljuje da će „uskoro profunkcionisati pravna država, kada će snositi pune zakonske posledice svojih dela“.

(Izvor: RTV)

The post Uhapšen napadač na Jeremićevu aktivistkinju appeared first on Niške novine.


Detaljnije: Uhapšen napadač na Jeremićevu aktivistkinju / Niške novine