Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Utisci sa humanitarnog koncerta ORO

Utisci sa humanitarnog koncerta ORO

Održan humanitarni godišnji koncert Akademskog Folklornog Ansambla ORO u niškom Domu vojske. Organizator je Studentski kulturni centar Niš u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta u Nišu, a povodom Dana studenata Univerziteta u Nišu.

“Ovogodišnji koncert bio je pravo uživanje. Akademski Folklorni Ansambl “ORO” svojom energijom učinio je to da cela sala Doma vojske u jednom trenutku ne prestane da aplaudira. Oduševljenje je bilo naočigled svih. Neverovatan je način na koji “ORO” stvara atmosferu… nekako, svi poželimo da smo deo toga u jednom trenutku. Oni su divni, mladi ljudi koji, to se vidi, uživaju u onome što rade. Ovogodišnji koncert imao je za cilj da prikaže prvi ansambl Akademskog Folklornog Ansambla “ORO” i Akademsko pozorište SKC Niš, tačnije, saradnju koju su ostvarili. Glumci Akademskog pozorišta su na duhovit način najavljivali svaku igru. Takođe, ne smemo izostaviti sjajne goste iz Kragujevca, AFA “Svetozar Marković” koji radi pri SKC Kragujevac. Bilo bi zadovoljstvo gledati ih opet”, kaže Marijana Vitas, PR Studentskog kulturnog centra Niš.

“Uživala sam deleći energiju sa saigračima iz polukruga.Što bi rekla jedna bivša igračica “disali ste zajedno”. Žao mi je samo što nešto što se toliko dugo sprema prođe u sat vremena. Mislim da je ovaj koncert bio nešto drugačije u odnosu na prethodne i po reakcijama publike bi se reklo da su uživali”, objašnjava Kristina Dimitrov, AFA “ORO”​.
The post Utisci sa humanitarnog koncerta ORO appeared first on Megafon.


Detaljnije: Utisci sa humanitarnog koncerta ORO / Megafon