Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » V Međunarodno studentsko takmičenje komplementarnog klavira

V Međunarodno studentsko takmičenje komplementarnog klavira

V Međunarodno studentsko takmičenje komplementarnog klavira

“V Međunarodno studentsko takmičenje komplementarnog klavira” biće održano u Nišu u periodu od 26. do 28. maja 2017 godine.

Cilj takmičenja je podsticanje motivacije i afirmacije mladih umetnika kao i podsticanje njihovih personalnih kreativnih potencijala kroz izvođaštvo. Takmičenje, u organizaciji Fakulteta umetnosti u Nišu, biće održano u Koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta (Knjaževačka 2a).

Ove godine takmičare ocenjuje stručni žiri u sastavu: FRANK PETERS (Konzervatorijum van Amsterdam, ArtEZ konzervatorijumu – Arnhemu i Zwolleu), PARIS TSENIKOGLOU (Solun, Grčka), MARTA KRŽIĆ (Muzička akademija u Ljubljani, Slovenija), MILENA RAJKOVIĆ (Fakultet umetnosti u Nišu) i DRAGAN TOMIĆ (Fakultet umetnosti u Nišu).

Koncert povodom svečanog otvaranja “V Međunarodnog takmičenja studenata komplementarnog klavira” održaće se u petak 26. maja 2017. godine sa početkom u 20 časova u Koncerto-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Na koncertu će nastupiti talentovani mladi grčki pijanista Paris Tsenikoglou koji je i članovi žirija ovogodišnjeg Takmičenja. Ulaz na koncert je besplatan.

Detaljnije o koncertu i umetniku na portalu kultURA!

U nedelju 28. maja 2016. godine sa početkom u 15 sati na svečanom zatvaranju Takmičenja, nakon dodele diploma učesnicima, nastupiće nagrađeni studenti ovogodišnjeg Takmičenja.

Više informacija o takmičenju i programu takmičenja možete pročitati na sajtu Fakulteta umetnosti.

The post V Međunarodno studentsko takmičenje komplementarnog klavira appeared first on Megafon.


Detaljnije: V Međunarodno studentsko takmičenje komplementarnog klavira / Megafon