Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Za 10 dana rešenje na Bulevaru cara Konstantina

Za 10 dana rešenje na Bulevaru cara Konstantina

Za 10 dana rešenje na Bulevaru cara Konstantina

Roditelji devojčica povređenih juče u saobraćajnoj nesreći i predstavnici zabrinutih stanovnika tog dela Niša, sastali su se sa predstavnicima grada i policije tražeći hitno postavljanje semafora na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Nišavske ulice.

Igor Vojinović

“U narednih 10 dana postavljamo platforme na pešačkim prelazima čime će drastično biti usporen saobraćaj i naravno, te platforme će pratiti adekvatna saobraćajna signalizacija, horizontalna i vertikalna. Takođe, dogovoreno je da pokušamo, pošto trenutno stanje vezano za postavljanje semafora iziskuje i određene saglasnosti od strane privatnih lica za postavljanje stubova na njihovom privatnom posedu, preko GO Niška Banja biće potražene saglasnosti tih vlasnika. To postavljanje semafora bi bilo privremeno, do konačne rekonstrukcije Bulevara cara Konstantina, što je posao koji očekujemo da bude započet vrlo brzo. Nakon te rekonstrukcije biće postavljena semaforska signalizacija u skladu sa svim pravilima i standardima”, kaže gradski većnik Igor Vojinović. I dodaje da će takođe na tom mestu biti dodatno angažovana saobraćajna policija.

Očevi povređenih devojčica (Slobodan levo na slici)

„Sada je na njima. U narednih deset dana videćemo. Od danas kreće rok do 19. Posle 19. juna, ako ništa ne bude urađeno, kreće blokada regionalnog puta, parkiraćemo 50 automobila u 3 kolone“ kaže Slobodan Slobodnjak, otac jedne od lakše povređenih devojčica.

 

The post Za 10 dana rešenje na Bulevaru cara Konstantina appeared first on Megafon.


Detaljnije: Za 10 dana rešenje na Bulevaru cara Konstantina / Megafon