Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Žardinjere kod Pošte samo privremeno

Žardinjere kod Pošte samo privremeno

Žardinjere kod Pošte samo privremeno

Žardinjere, čije je postavljanje kod Pošte, tik uz signalizaciju za slepe i slabovide, izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, biće sklonjene nakon 4. juna. One su sa prostora ispred nekadašnje robne kuće u samom centru grada premeštene na trotoar pored glavne Pošte zbog ceremonije koja će u Nišu biti održana u nedelju na Dan policije.

“Žardinjere će biti vraćene na staru lokaciju čim se završi manifestacija povodom Dana policije. Odabrali smo trotoar kod Pošte zbog blizine, manjih troškova i mogućnosti da se oštete”, kaže Miloš Milošević, gradski većnik za planiranje, izgradnju, urbanizam i energetiku.

Na Trgu kralja Milana uklonjene su i klupice kod autobuskog stajališta, jer će, kako saznajemo, sam centar biti centralno mesto manifestacije koja se održava u nedelju, 4. juna.

Uklonjene klupice na Trgu kralja Milana

Prema nezvaničnim informacijama, na Trg će, iz helikoptera sleteti padobranci i to će biti samo jedna od aktivnosti u okviru svečanosti.

U Gradu kažu da će obeležavanje Dana policije u Nišu biti najveće takvo u istoriji, a postoji mogućnost da će ceremoniji prisustvovati i predsednik Republike.

The post Žardinjere kod Pošte samo privremeno appeared first on Megafon.


Detaljnije: Žardinjere kod Pošte samo privremeno / Megafon