Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » Završen peti “Protest protiv diktature“ – sutra se nastavlja uz parolu “Sutra svi na ulice“

Završen peti “Protest protiv diktature“ – sutra se nastavlja uz parolu “Sutra svi na ulice“

Ni loše vreme, ni najava jakog pljuska nije omela demonstrante koji protestuju da se ponovo okupe pred Skupštinom Srbije.

Foto: Blic TV, protest u Beogradu

Tokom šetnje pozivali su gradjane da „Izadju napolje“, a uz zvižduke, pištaljke i bubnjeve skandirali su „Vučiću lopove“, „Vrati nam Beograd Siniša“, „Vučiću pe*eru!“ i druge parole, a kada su prolazili pored saobraćajne policije uzvikivali su „av, av, av!“.

Nosili su transparente „Nećemo da budemo radnici na crno“, „Ko laže taj je Vučić“, „Radnici na crno uz vas smo“, „Politika nije profesija“, „Niko ne sme biti gladan i bez kuće“, „Narod gladuje, elita se raduje“ i sl…

Inače, danas je veliki protest ispred Vlade Srbije u kojem će učestvovati vojni sindikati, policija, studenti, ostali građani, nekoliko nevladinih organizacija ali i sindikati zaposlenih radnika u PTT, taksisti… navodi se na društvenim mrežama i na portalu “Dnevni žurnal“.

Ovo je označeno kao skup visokog rizika bezbednosti.

(Izvor: Beta, Dnevni žurnal)

The post Završen peti “Protest protiv diktature“ – sutra se nastavlja uz parolu “Sutra svi na ulice“ appeared first on Niške novine.


Detaljnije: Završen peti “Protest protiv diktature“ – sutra se nastavlja uz parolu “Sutra svi na ulice“ / Niške novine