Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » ZBOG PARA? Izbodena devojka ceo dan provela na nogama

ZBOG PARA? Izbodena devojka ceo dan provela na nogama

Nišlijka stara 30 godina ubodena juče je nožem nakon svađe zbog para sa muškarcem starim 60 godina sa kojim je bila u vezi.

Iako je devojka zadobila ubod nožem u prepodnevnim časovima, ona je zatražila lekarsku pomoć tek uveče oko 22 časa, pošto joj je pozlilo, saznaje “Alo”.

– Devojka se posvađala sa muškarcem sa kojm se zabavljala, kako se pretpostavlja, oko nekih para. U toku svađe, sumnja se da joj je on zadao jedan ubod nožem u pazuh. No, ona nije otišla kod lekara već je ceo dan provela na nogama. Uveče je otišla kod drugarice koja živi nedaleko od Hitne pomoći u Nišu. Budući da joj je pozlilo, upućen je poziv lekarima, a potom je obaveštena i policija, kaže naš izvor.

Devojka je prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je upućena na odeljenje grudne hirurgije zbog uboda oštrim predmetom.

Kako saznajemo u KC Niš, njoj je probijena plućna maramica zbog čega će biti drenirana, ali joj je stanje stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama ona je zadobila samo lake telesne povrede.

U policiji su potvrdili samo da su oko 22 časa primili poziv da je povređena ženska osoba. Nakon što je utvrđeno da ima ubodnu ranu pronađen je i muškarac koji se sumnjiči da joj je naneo povredu.

O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo a protiv osumnjičenog će biti podneta prijava u redovnom postupku.

(Izvor: Alo!)


Detaljnije: ZBOG PARA? Izbodena devojka ceo dan provela na nogama / Niške novine