Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Prenosimo » ŽITORAĐA: Dva odbornika Nove Srbije prešla u Ujedinjenu seljačku stranku

ŽITORAĐA: Dva odbornika Nove Srbije prešla u Ujedinjenu seljačku stranku

Dva odbornika iz redova Nove Srbije danas su zvanično prešla u Ujedinjenu seljačku stranku koju će u narednom periodu i predstavljati u opštini Žitorađa na jugu Srbije. 

Sa potpisivanja i pristupanja Ujedinjenoj seljačkoj stranci, foto: M.M. / Niške novine

Vladica Stojanović i Zoran Marković ugledni poljoprivrednici opštine Žitorađa i odbornici lokalnog parlamenta iz redova Nove Srbije od danas su zvanično postali članovi Ujedinjene seljačke stranke, kao i veći deo odbora i članstva Nove Srbije iz ovog mesta.

Zvanično pristupanje Ujedinjenoj seljačkoj stranci na čijem čelu je narodni poslanik Milija Miletić odigralo se u sali Skupštine opštine Žitorađa.

Sa potpisivanja i pristupanja Ujedinjenoj seljačkoj stranci, foto: M.M. / Niške novine

Pristupnicu Ujedinjene seljačke stranke danas je potpisao i zamenik predsednika OO Nova Srbija Žitorađa Boban Savić, koji je i zvanično od danas poverenik OO USS Žitorađa.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić ističe da su novi članovi na prvom mestu dobri domaćini i dobri poljoprivredni proizvođači.

Oni će u narednom periodu predstavljati Ujedinjenu seljačku stranku ovde u Žitorađi. Dobili smo i novog poverenika OO USS Žitorađa koji će zajedno sa odbornicima raditi na promociji sela i poljoprivrede ovog kraja, rekao je Miletić.

Vredno je spomenuti da je Nova Srbija u Žitorađi samostalno prešla cenzus i na proteklim izborima osvojila dva odbornička mandata.

The post ŽITORAĐA: Dva odbornika Nove Srbije prešla u Ujedinjenu seljačku stranku appeared first on Niške novine.


Detaljnije: ŽITORAĐA: Dva odbornika Nove Srbije prešla u Ujedinjenu seljačku stranku / Niške novine