Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Servisne informacije » Loši vremenski uslovi, oprezno u vožnji

Loši vremenski uslovi, oprezno u vožnji

autoput kisaČeste promene vremena zahtevaju od vozača punu opreznost u vožnji uz strogo poštovanje saobraćajnih propisa, a donose i čestu pojavu odrona, najviše pored stenskih useka i klisura, saopštio je AMSS.

Usled snega koji se zadržao na putevima u višim planinskim predelima, AMSS savetuje vozačima da koriste zimsku opremu, jer lako može doći do proklizavanja vozila i izazivanja saobraćajnih nezgoda.

Loši vremenski uslovi na pojedinim putevima mogu izazvati usporenu vožnju sa povremenim prekidima u saobraćaju na koje vozači moraju biti spremni i zbog kojih je potrebno više stpljenja i tolerancije za volanom.

Na deonici Leskovac – Vranje, u Grdeličkoj klisuri, od motela “Predejane” do Caričine doline (u zoni izgradnje auto-puta E-75), došlo je do usporenog odvijanja saobraćaja usled oštećenja trupa puta i kolovoza.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj adekvatnoj saobraćajnoj signalizaciji, opremi i semaforima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na teretnim terminalima su velike gužve na granicama sa Hrvatskom i Mađarskom.

Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.


Detaljnije: Loši vremenski uslovi, oprezno u vožnji / Servisne informacije – Belle Amie