Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Servisne informacije » Radovi na javnoj rasveti

Radovi na javnoj rasveti

rasvetaPrethodne nedelje ekipe svetlosne signalizacije i javnog osvetljenja JKP Parking servis otklonile su više havarijskih kvarova na javnom osvetljenju. Sanirani su kvarovi na potezu Trafostanica Bubanj – Trafostanica Ozren –Krušce -Šumadijska, ulici Koste Abraševića, Keju kola srpskih sestara -Kosovke devojke, Starca Vujadina, Knjaževačkoj -Knez selu.

Zamena neispravnih sijalica i rezervnih delova je rađena u: Gornjem Međurovu, Medoševcu, Malči, Jasenoviku i na teritoriji Grada.

Zamenu neispravnih sijalica Parking servis nastavlja u Popovcu, a tokom ove nedelje planirano je da se radi u Gornjem i Donjem Matejevcu, Paligracu, Kravlju, Topilu, kao i na teritoriji Grada po prethodnim prijavama građana.

Ove nedelje će se raditi na prijavljenim havarijskim kvarovima: u Kamenici, Naselju Šljaka i Zaplanjskoj ulici kod crkve .

Građani kvarove mogu da prijave na brojeve telefona 4150970 i 4150971 ili mejlom osvetljenje@nisparking.rs. Na taj način ekipe Parking servisa mogu blagovremeno da reaguju, saopštavaju iz tog preduzeća.

 


Detaljnije: Radovi na javnoj rasveti / Servisne informacije – Belle Amie