Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Servisne informacije » Sistematska deratizacija Niša

Sistematska deratizacija Niša

deratizacijaSistematska deratizacija na teritoriji grada Niša otpočinje u ponedeljak 10. jula i trajaće do subote, 15. jula, a odvijaće se u više faza. U ponedeljak će se obavljati postavljanje zatrovanih mamaka u naselju Crvena zvezda, na Stočnom trgu, naselju Šljaka, kao i na priobalju Nišave, leva obala od Vrežinskog bazena do Medoševačkog mosta, a na desnoj obali od mosta u Proleterskoj do Železničkog mosta.

U utorak, 11. jula, ekipe će biti na Gradskoj deponiji, a u sredu će se tretirati parkovske površine i to kod Železničke stanice, na Trgu Kralja Aleksandra, stari park kod Nišave, Čair, Tvrđava, park Svetog Save, centralni park u Niškoj Banji, Ozren, park Bubanj. U sredu. 13. jula, ekipe “Sanit MM” biće na gradskim grobljima, a u četvrtak i petak radiće se deratizacija u stambenim objektima kolektivnog stanovanja u opštini Medijana.

Ekipe izvođača deratizacije biće na terenu svakog dana od osam sati ujutru, a suzbijanje glodara izvodi se otrovima iz grupe antikoagulanata druge generacije. Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice, preduzeće “Sanit MM” poziva građane da se pridržavaju uputstava. Zabranjeno je dirati otrov, onemogućiti deci i domaćim životinjama pristup mamcima, a u slučaju neželjenoog konzumimiranja protivotrov je vitamin K1. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, aktivnosti se pomeraju za prvi naredni dan sa povoljnim prilikama za izvođenje akcije. Za sve dodatne informacije u vezi akcije sistematske deratizacije građani mogu da se obrate preduzeću “Sanit MM” na broj telefona 018/258-019.

 


Detaljnije: Sistematska deratizacija Niša / Servisne informacije – Belle Amie