Your message has been sent, you will be contacted soon
Niške Vesti

Call Me Now!

Zatvori
Početak » Servisne informacije » Zabrana parkiranja povodom Dana policije

Zabrana parkiranja povodom Dana policije

parkingPovodom obeležavanja centralne proslave Dana policije, koja će se održati 4. juna u Nišu, doći će do privremene izmeni režima saobraćaja.

Sutra i u petak, 2. juna biće zabranjeno parkiranje u ulicama Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

U subotu, 3. juna zabranjeno je parkiranje u ulicama Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

Na dan proslave, 4. juna parkiranje će biti zabranjeno u ulicama Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska (na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom), Lole Ribara (u celoj dužini), Jeronimova (na delu od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla), Milentijeva (od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do kraja „slepog dela“ pored Oficirskog doma), Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašić (na delu od raskrsnice sa ulicom Sinđelićev Trg do raskrsnice sa ulicom Nade Tomić).

Istog dana, zabranjeno je parkiranje u ulici 7. juli (na delu od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta), na parkingu sa prilazom iz ulice 7. juli (parking kod „splava“) i na parkingu sa prilazom iz ulice Svetozara Markovića (parking Sinđelićev trg).


Detaljnije: Zabrana parkiranja povodom Dana policije / Servisne informacije – Belle Amie